Wie ben ik?

Hallo

Ik ben Kathleen Vanbets en Mano Amiga is mijn geesteskindje.

Ik ben de trotse mama van 3 zonen en een dochter.

Van opleiding ben ik economist. Een studiekeuze die destijds gemaakt werd met het oog op werkzekerheid. De keuze van mijn hart ging uit naar criminologie, maar dat was toen geen optie.

Ondanks mijn opleiding vormt werken met en voor mensen toch de rode draad doorheen mijn ganse carrière. Ik startte als uitzendconsulente bij Interlabor interim en werkte vervolgens 12 jaar als verantwoordelijke van de personeelsdienst van de vzw Sint-Annendael. In 2012 maakte ik de overstap naar het volwassenenonderwijs waar ik trajectbegeleider ben voor het tweedekansonderwijs. Ik help er volwassenen op weg om hun secundair diploma alsnog te behalen.

Het eerste zaadje voor Mano Amiga werd hier geplant. Tijdens een interne opleiding kwam ik in contact met de talenten van Luk Dewulf. Ik leerde er dat ik een vertrouweling, een jazegger, een sfeervoeler, een trouwe vriend, een stille helper,… ben. En ook hoe ik gedrag kon ontwikkelen om deze talenten nog beter te kunnen inzetten in bepaalde contexten. Het benoemen van deze talenten deed een nieuwe wereld voor me opengaan. Ze waren er altijd al geweest, maar nu ik me er bewust van was, ging ik me er ook meer op focussen en in verdiepen. Ik zag in mijn omgeving dat vele kinderen, jongvolwassenen en volwassenen zich niet bewust zijn van hun talenten, dat ze al te vaak gefocust zijn op hun tekortkomingen en zichzelf daardoor onrecht aandoen. Ik begon de boeken van Luk Dewulf te lezen en volgde de opleiding tot Kindertalentenfluisteraar.

De fundamenten voor Mano Amiga, talent- en groeicoaching voor kinderen en jongvolwassenen waren gelegd: Iedereen heeft het recht om zijn talenten te leren kennen en zo de zaadjes te planten om te groeien.

Ik kijk er naar uit om samen met je op pad te kunnen gaan, je talenten te ontdekken en je in beweging te zetten op weg naar persoonlijke groei.

Kathleen

The secret of change is

To focus all of your energy

Not on fighting the old, but on building the new.

Socrates

Wil je meer informatie of een afspraak maken?